Wij maken van uw huis

een thuis

De brasserie én de serviceresidentie zijn geïnspireerd op het vernieuwde seniorenbeleid van de stad Poperinge om kwalitatieve woonvormen aan te bieden in het centrum van de stad, aan senioren die actief wensen te blijven. Het samenwerkingsverband tussen brasserie Belfort 2.0, Community Building Services en Zorgsite Proventier zorgt ervoor dat een unieke service kan aangeboden worden aan een betaalbare prijs voor zowel koppels als alleenstaanden.

Assistentiewoning Urbisol Beernem

Gegarandeerde kwaliteit

De kwaliteit van de exploitatie is gegarandeerd, mede door de officiële erkenning van de Vlaamse overheid en de meer dan 30 jaar ervaring van Community Building in de sector. Door een onverwacht moment in uw leven kan u plots nood hebben aan meer zekerheid of zorg. De woonassistenten staan 24/7 klaar voor medische of niet-medische vragen.

Assistentiewoning Urbisol Beernem

Correcte huurprijzen

De huurprijzen in residentie Urbisol zijn een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit. U betaalt niet meer dan op de particuliere huurmarkt met de syndic en service inbegrepen. Bovendien kan u genieten van een instapklaar afgewerkt nieuwbouwappartement met lage verbruikskosten.

Assistentiewoning Urbisol Beernem
Centrale ligging

Door de nabijheid van het openbaar vervoer, op slechts 50 meter wandelafstand, zijn alle grootsteden meteen bereikbaar. Een dagje naar zee, een terrasje op de markt van Brugge of winkelen in het centrum van Gent? Op slechts 15 minuten ruil je de rust van je appartement in voor het bruisende stadsleven.

Sectorverantwoordelijke

Onze sectorverantwoordelijke Stephanie Bosteels staat als eerste contactpersoon bij verhuur in voor het intakegesprek en alle nodige formaliteiten. Er wordt gezorgd dat u zonder zorgen kan intrekken in uw nieuwe woonst.

Sectorverantwoordelijke

Onze sectorverantwoordelijke Stephanie Bosteels staat als eerste contactpersoon bij verhuur in voor het intakegesprek en alle nodige formaliteiten. Er wordt gezorgd dat u zonder zorgen kan intrekken in uw nieuwe woonst.

Assistentiewoning Urbisol Beernem
Kinextra Urbisol Beernem
Titel Kinextra

Kinextra is een multidisciplinaire paramedische groepspraktrijk te Beernem. U kan bij hen terecht voor kinesitherapie en logopedie. Hun team bestaat uit vier kinesitherapeuten en een logopediste. Naast hun expertise en de ervaring in het vakgebied hebben zij elk ook één of meerdere specialisaties, waarvan sommige erkend zijn als een bijzondere beroepsbekwaamheid. Als team zijn zij steevast op zoek naar de beste behandeling voor elke patiënt.

In samenwerking met Kinextra wordt de polyvalente zaal in residentie Urbisol opengesteld voor het geven van sessies. Binnenkort vindt u hierover meer informatie.

Ondertussen kan u op hun website terecht voor basisinformatie of het maken van een afspraak.

Voor meer specifieke vragen of het vastleggen van een eerste afspraak, kan u hen steeds vrijblijvend contacteren, dit bij voorkeur telefonisch op 050/79.15.85 of via het contactformulier op hun website.

 

Nuttige links

GEMEENTEHUIS BEERNEM

Bloemendalestraat 112
8730 Beernem

050 / 28 91 20
gemeentehuis@beernem.be

DOKTER VAN WACHT

Het centrale nummer van Huisartsenwachtpost Meetjesland is 1733. Inwoners van Beernem, Oedelem en Sint-Joris kunnen beroep doen op deze Huisartsenwachtpost.

Tijdens het weekend is de wachtpost open vanaf vrijdag 19.00 u tot maandagmorgen 8.00 u. Op feestdagen is dat vanaf 19.00 u de dag voor de feestdag tot 8.00 u de dag na de feestdag.

APOTHEEK VAN WACHT

Surf naar https://www.apotheek.be/ voor een apotheek van wacht te vinden.

AFVALOPHALING

De afvalkalender wordt begin december in de bussen gestoken. Heb je de afvalkalender gemist of ben je hem kwijt? Dan kan je in het gemeentehuis (bij het onthaal) een nieuw exemplaar komen halen.

Klik hier om de digitale versie te downloaden: https://www.beernem.be/download.ashx?id=34032

RECYCLAGEPARK

Particulieren en zelfstandigen kunnen materialen aanvoeren van woensdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 11.45 u en van 13.00 tot 16.45 u. Tip: Weet dat de drukste momenten woensdagnamiddag en zaterdag zijn.

Sluitingsdagen 2020:
– Nieuwjaar: 1 januari
– Tweede nieuwjaar: 2 januari
– Feest van de Arbeid: 1 mei
– O.L.H. Hemelvaart: 21 mei
– Vlaamse feestdag: 11 juli
– O.L.V. Hemelvaart: 15 augustus
– Wapenstilstand: 11 november
– Gesloten in de namiddag: 24 december
– Kerstverlof: Van vrijdag 25 december tot en met zaterdag 2 januari

Meer informatie:
Milieudienst
050 / 28 91 25
milieudienst@beernem.be